ūüöČ Met de trein

Het station van Kortenberg ligt op een kwartier stappen van de Bib. Als je het station uitkomt, volg je de Stationstraat tot op de hoek van de Leuvensesteenweg. Die stap je rechts af tot aan de derde straat links. Dan kom je bij het Dr. V. De Walsplein, waar de Bib op nummer 30 aan de rechterkant ligt, in het administratief centrum (AC).

ūüö≤ Met de fiets

De fietssnelweg F3 Leuven - Brussel gaat vlak door Kortenberg. Je kan de F3 verlaten aan het station van Kortenberg en via de Stationstraat ga je rechts de Leuvensesteenweg op tot aan de eerste verkeerslichten. Daar steek je over en fiets je tot het Dr. V. De Walsplein, nummer 30.

Je kan de overdekte fietsenparking gebruiken rechts naast het Administratief Centrum of de fietsenstalling links voor de ingang.

Meer info over de fietssnelweg of plan hier je fietsroute.

ūüöŹ Met de bus

De haltes ‚ÄėKortenberg Gemeentehuis‚Äô en ‚ÄėKortenberg Craenenplein‚Äô liggen vlak bij¬†de Bib. Hierbij een overzicht van de lijnbussen die daar stoppen:

Halte Kortenberg Gemeentehuis (308859) vanuit Leuven: 351 (Leuven - Brussel), 352 (Kraainem - Leuven), 651 (Leuven - Zaventem)

Halte Kortenberg Craenenplein (307780) vanuit Leuven: 358 (Brussel - Leuven), 352 (Kraainem - Leuven), 651 (Leuven - Zaventem)

Halte Kortenberg Gemeentehuis (307471) vanuit Brussel: 352 (Leuven - Kraainem), 651 (Zaventem - Leuven), 351 (Brussel - Leuven)

Halte Kortenberg Craenenplein (307781) vanuit Brussel: 352 (Leuven - Kraainem), 651 (Zaventem - Leuven), 358 (Leuven - Brussel), 652 (Leuven - Zaventem)

Plan je reis met het openbaar vervoer op http://www.delijn.be/nl/routeplanner/

ūüöė Met de auto

Er is parkeerplaats op het Dr. V. De Walsplein, recht tegenover het Administratief Centrum, waar de Bib gevestigd is. Opgelet: op donderdagvoormiddag is er wekelijks markt en kan je daar niet parkeren. In de omliggende straten moet je je blauwe parkeerschijf plaatsen.