Veelgestelde vragen corona

Heb je vragen over je bezoek aan de Bib of de geldende coronamaatregelen? Lees hieronder de veel gestelde vragen. Je antwoord niet gevonden? Contacteer de Bib.

Is de Bib open?

Ja de Bib is toegankelijk, mits je de richtlijnen volgt.

 

Gaan jullie activiteiten nog door?

Neen, fysieke activiteiten voor iedereen vanaf 12 jaar kunnen (voorlopig) niet meer doorgaan. Indien mogelijk voorzien we een digitaal alternatief. Houd alvast ons activiteitenoverzicht in de gaten.

 

Ik behoor of iemand in mijn directe omgeving behoort tot een risicogroep, hebben jullie een alternatieve dienstverlening?

Ja, via https://kortenberg.bibliotheek.be/formulier/afhaaldienst-risicogroep kan je tot vijf items aanvragen. Deze worden dan klaargelegd en worden je overhandigd aan de deur van de Bib.

 

Wat als ik mijn materialen moet terugbrengen?

Je kan in de Bib via de automaten je materialen terugbrengen. Zijn we gesloten, maar is het Administratief Centrum open, dan kan je de inleverbus gebruiken. Je kan je uitleningen ook één keer verlengen via onze website, telefonisch of via e-mail, op voorwaarde dat ze niet zijn gereserveerd.

 

Kan ik studeren in de Bib?

Ja, je kan gedurende één uur gebruikmaken van de leeszaal, mits registratie aan de balie of op afspraak. Contacteer de Bib en laat weten wanneer je wenst te komen.

 

Kan ik gebruik maken van de internetcomputers?

Ja, je kan gedurende één uur gebruikmaken van een internetcomputer, mits registratie aan de balie of op afspraak. Contacteer de Bib en laat weten wanneer je wenst te komen.

 

Kan ik een krant of tijdschrift lezen in de leeszaal?

Ja, je kan gedurende één uur gebruikmaken van de leeszaal, mits registratie aan de balie of op afspraak. Contacteer de Bib en laat weten wanneer je wenst te komen.

 

Kan ik printen/kopiëren in de Bib?

Ja, richt je daarvoor tot de infobalie.