Taalpunt Nederlands

Een Taalpunt Nederlands helpt je om Nederlands te leren. Je vindt er cursussen om thuis te leren, boekjes, cd’s en veel meer.

logo taalpunt

De Bib van Kortenberg heeft een Taalpunt Nederlands (achteraan in de Bib, dicht bij de tijdschriften).

Weet je niet welke moeilijkheidsgraad voor jou is? Klik dan rechts op ‘Niveaus’; dit zal je op weg helpen. Volg je al les? Dan kan je in dit overzicht ook je niveau te weten komen. Klik op ‘Links’ als je van thuis uit al wat wil oefenen. Op de pagina ‘Cursussen in Kortenberg’ vind je mogelijkheden om in Kortenberg Nederlands te leren.

Je moet lid zijn van onze bibliotheek om boeken te kunnen lenen. Ben je nog geen lid? Kijk eens in onze FAQ's.

Het concept en de iconen van Taalpunt Nederlands werden ontwikkeld door de bibliotheek van de stad Antwerpen.

Cursus volgen in Kortenberg

De bibliotheek of de gemeente Kortenberg organiseren zelf géén cursus! Beginners kunnen terecht bij Open School, zij geven cursussen in OC Berkenhof in Kortenberg. Als je al wat meer Nederlands kent, is CVO waarschijnlijk beter voor jou. Hun lessen gaan door in OC Oud Gemeentehuis te Everberg

Lees meer

Café Combinne

Café Combinne is géén cursus, maar een praatcafé om te oefenen. Je kan iedere vrijdag deelnemen om 14 u. (niet in de vakanties). Je hoeft uiteraard niet elke keer te komen. Café Combinne gaat door in OC Berkenhof te Kortenberg en is volledig kosteloos.

Lees meer