Het Bibteam

banner_bibteam

We vinden het in de Bib belangrijk om onze klanten zo goed mogelijk verder te helpen bij vragen en inlichtingen. Maar we willen evengoed ook tijd maken voor een babbeltje. De Bib is immers een plaats voor ontmoeting. Maak daarom kennis met de personeelsleden van de Bib en hun specialiteiten.

Openingsuren en sluitingsdagen

foto van een klok

Wil je zeker zijn dat je niet voor een gesloten deur staat?

De Bibraad

banner_bibraad

De Bibraad heeft een adviserende bevoegdheid ten aanzien van de inrichtende overheid voor alle aspecten van het bibliotheekbeleid (werking, inrichting en uitrusting, financieel beleid, dienstreglement, ...) en in het bijzonder voor de beleidsplanning met betrekking tot de bibliotheek.

Lees meer

Online (her)inschrijven

inschrijven

Je lidmaatschap verlengen of nieuw lid worden? Voortaan kan je dit ook online regelen en meteen gebruik maken van de online diensten van de Bib. Je kan materiaal reserveren of verlengen en krijgt toegang tot de digitale collecties van de bib (kranten, e-books).

Zo bereik je de Bib

banner_route

Met de bus, trein, fiets of te voet. De Bib ligt pal op enkele belangrijke wegen en is dus makkelijk te bereiken

Slim netwerk

Slim netwerk

Kortenberg maakt deel uit van het Slim-netwerk. Het Slim Netwerk is een open samenwerkingsverband tussen bibliotheken, waar momenteel reeds 24 Vlaams-Brabantse en 37 Limburgse bibliotheken deel van uitmaken.

De Bib en jouw privacy

banner_privacy

Op deze pagina willen wij je informeren over het waarom en de wijze waarop de Bibliotheek Kortenberg je persoonsgegevens verzamelt en verwerkt.

Nog vragen?

banner-vgv

Heb je een vraag over de bibliotheek, Mijn Bibliotheek of de internetcatalogus? Kijk eens op 'Goed om weten' of tussen onze Veelgestelde vragen.