Over de Bib

Bibliotheeknet Vlaams-Brabant

Sinds juni 2015 maakt onze bibliotheek deel uit van het Bibliotheeknet Vlaams-Brabant, het provinciaal bibliotheeksysteem (PBS) waar meer dan 40 lokale bibliotheken deel van uit maken.

Ben je al lid van een andere bibliotheek? Breng dan zeker je lidkaart van een andere Bib uit het netwerk mee als je je in onze Bib komt inschrijven.

Het Bibteam

We vinden het in de Bib belangrijk om onze klanten zo goed mogelijk verder te helpen bij vragen en inlichtingen. Maar we willen evengoed ook tijd maken voor een babbeltje. De Bib is immers een plaats voor ontmoeting. Maak daarom kennis met de personeelsleden van de Bib en hun specialiteiten.

Privacyverklaring Bibliotheek

Met deze verklaring willen wij je informeren over het waarom en de wijze waarop de Bibliotheek Kortenberg je persoonsgegevens verzamelt en verwerkt.

Bibraad

De Bibraad heeft een adviserende bevoegdheid ten aanzien van de inrichtende overheid voor alle aspecten van het bibliotheekbeleid (werking, inrichting en uitrusting, financieel beleid, dienstreglement, ...) en in het bijzonder voor de beleidsplanning met betrekking tot de bibliotheek.

Lees meer

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over de bibliotheek, Mijn Bibliotheek of de internetcatalogus? Kijk eens tussen onze Veelgestelde vragen

Zo bereik je de Bib

Met de bus, trein, fiets of te voet. De Bib ligt pal op enkele belangrijke wegen en is dus makkelijk te bereiken

Gebruikersreglement

Niet goed leesbaar?