Studeren in de Bib: blokspots zomer

Het is weer zover. De blokperiode komt eraan. Wil jij graag je kot uit? Kom dan studeren in de Bib. Van maandag 16 mei tot en met vrijdag 1 juli reserveren we enkele blokspots voor studenten. Ook van maandag 22 augustus tot en met vrijdag 16 september is dat het geval.

blokspots

Je bent altijd welkom als de Bib open is. Meer nog, met een geldige studentenkaart mag je op maandag, dinsdag en donderdag zelfs nog blijven zitten als de Bib sluit op de middag. Je kan hier dus komen blokken op deze momenten:

  • ma, woe en vrij: 9 tot 19 u.
  • di en do: 9 tot 16 u.
  • za: 9 tot 12 u.
     

Breng naast je studieboeken en laptop gerust een drankje, tussendoortje of lunch mee. Je kunt in de Bib trouwens gratis je drankfles bijvullen met water of een koffie kopen voor 0,50 euro.

Let op: er wordt gewerkt met verplichte inschrijvingen. Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar bibliotheek@kortenberg.be met vermelding van je naam, je mailadres en de dagen waarop je wilt komen studeren. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt.

Wist je trouwens dat je deze zomer ook in de Sint-Amanduskerk in Erps (16/05-1/07 + 29/08-16/09) en in de Sint-Pieterskerk in Kwerps (2/05-1/07) kan studeren? Meer info vind je op https://www.kortenberg.be/studeren-mei-tot-september-2022