Nieuwe coronamaatregelen

Vanaf maandag 19 oktober gelden strengere coronamaatregelen voor je bezoek aan de Bib.

covid
  • De leeszaal is enkel beschikbaar op afspraak. Een afspraak maak je via bibliotheek@kortenberg.be of op 02 755 22 90. Wil je een tijdschrift of de krant komen lezen? Geen probleem, maar maak een afspraak. Het gebruik van de leeszaal wordt beperkt tot één uur.
  • Computers zijn enkel beschikbaar op afspraak, op voorwaarde dat je gebruik maakt van de voorziene handgel. Een afspraak maak je via bibliotheek@kortenberg.be of 02 755 22 90.
  • Je neemt nog steeds één winkelmandje per 'contactbubbel'. Kom je dus met je gezin naar de Bib, dan neem je maar één mandje.
  • Het dragen van een mondmasker is nog steeds verplicht vanaf 12 jaar.
  • Als je ziek bent, kan je vanzelfsprekend geen bezoek brengen aan de Bib.
  • Word je ziek na een bezoek aan de Bib? Neem dan contact op met bibliothecaris Inne Verhoogen via 02 755 22 90 of bibliothecaris@kortenberg.be.