Nieuw gebruikersreglement 2021

Vanaf vrijdag 26 februari geldt er een nieuw reglement in de Bib. Heel wat dingen blijven hetzelfde, maar sommige zaken veranderen. We treden ook in een samenwerkingsverband dat de provinciegrenzen overstijgt.

• Een reservatie kost voortaan € 1
  • Je kan 20 items ontlenen voor 4 weken
  • Je kan maar één keer verlengen (vroeger kon dit 2 keer)
  • Kinderen kunnen vanaf 12 jaar items uit de volwassenenafdeling ontlenen (vroeger 14 jaar)
  • Voor een aanmaningsbrief per post betaal je € 1, een herinnering per e-mail blijft uiteraard gratis.
  • Lees hier het volledige reglement na.

Slim Netwerk

Kortenberg maakt deel uit van het Slim Netwerk. Het Slim Netwerk is een open samenwerkingsverband tussen bibliotheken, waar momenteel reeds 24 Vlaams-Brabantse en 37 Limburgse bibliotheken deel van uitmaken. Met een geldig abonnement bij één bibliotheek in het netwerk, word je zonder bijkomende kosten lid bij de andere. Ontdek hieronder de deelnemende bibliotheken!