Coronamaatregelen in de Bib

De Bib blijft open! Dit kan enkel mits iedereen zich houdt aan de nodige afspraken. Lees ze daarom hieronder even door.

Voor je bezoek aan de Bib:

• Draag een mondmasker, ontsmet je handen en hou steeds voldoende afstand.
  • Neem een mandje en beperk je bezoek. Kom bij voorkeur alleen.
    • De leeszaal is enkel open op afspraak. Om te studeren, een krant of tijdschrift te lezen of van de ubliekscomputers gebruik te maken, maak je 12u. op voorhand een afspraak. Maak een afspraak via 02 755 22 90 of bibliotheek@kortenberg.be.
  • Ben je zelf, of is iemand in je gezin ziek? Kom dan zeker niet naar de Bib.

Activiteiten van de Bib

• Fysieke activiteiten voor +12 jarigen zijn voorlopig afgelast (al zeker tot 1 maart 2021. Indien mogelijk voorzien we een digitaal alternatief.
  • Activiteiten voor -12 jarigen kunnen wel nog doorgaan. Ouder nemen in principe niet deel aan de activiteit en houden afstand.

Word je ziek na een bezoek aan de Bib? Neem dan contact op met bibliothecaris Inne Verhoogen via 02 755 22 90 of bibliothecaris@kortenberg.be

Laatste update vrijdag 15 januari