Coronamaatregelen in de Bib

De Bib is open! Je kan opnieuw rustig lezen, studeren of werken in de leeszaal of aan de computertafel. Breng je een bezoekje? Houd je aan de nodige afspraken hieronder.

Je bezoek aan de Bib:

• Draag een mondmasker , ontsmet je handen bij het binnenkomen en hou steeds voldoende afstand.
  • Neem een mandje (geldt voor iedereen vanaf 12 jaar). Op die manier houden we het aantal bezoekers beperkt.
  • Kranten en tijdschriften lezen kan opnieuw. De leeszaal is vrij te bezoeken, neem gezellig plaats aan de voorziene tafeltjes. Houd je wel aan de schikking en plaats zelf geen stoelen bij.
  • De computers zijn opnieuw vrij toegankelijk. Het is niet langer nodig om te reserveren of te registeren. Wil je gebruik maken van een pc? Meld je dan even kort aan de balie. Wens je uitdrukkelijk te reserveren, dan kan dat nog steeds via 02 755 22 90 of bibliotheek@kortenberg.be.
  • Ben je zelf, of is iemand in je gezin ziek? Kom dan zeker niet naar de Bib.

Word je ziek na een bezoek aan de Bib? Neem dan contact op met bibliothecaris via 02 755 22 90 of bibliothecaris@kortenberg.be

Laatste update woensdag 9 juni 2021