Coronamaatregelen in de Bib

De Bib blijft open! Dit kan enkel mits iedereen zich houdt aan de nodige afspraken. Lees ze daarom hieronder even door.

Voor je bezoek aan de Bib:

• Draag een mondmasker , ontsmet je handen bij het binnenkomen en hou steeds voldoende afstand.
  • Neem een mandje (geldt voor iedereen vanaf 12 jaar). Op die manier houden we het aantal bezoekers beperkt.
  • Hou je bezoek kort en kom bij voorkeur alleen
  • De leeszaal blijft open. Een beperkt aantal personen kunnen er, elk voor maximum 1 uur, een computer gebruiken, een krant of tijdschrift lezen of studeren. Registreer je aan de balie of wees zeker van een plaats en reserveer via 02 755 22 90 of bibliotheek@kortenberg.be.
  • Ben je zelf, of is iemand in je gezin ziek? Kom dan zeker niet naar de Bib.

Activiteiten van de Bib

• Fysieke activiteiten voor +12 jarigen zijn voorlopig afgelast. Indien mogelijk voorzien we een digitaal alternatief.
  • Activiteiten voor -12 jarigen kunnen enkel buiten doorgaan

Afhaaldienst risicogroepen

Behoor je tot een risicogroep en wil je wel gebruikmaken van onze collectie, maar zie je het momenteel niet zitten om de Bib binnen te stappen? Maak gebruik van onze afhaaldienst! Klik hier om je bestelling door te geven.

Word je ziek na een bezoek aan de Bib? Neem dan contact op met bibliothecaris via 02 755 22 90 of bibliothecaris@kortenberg.be

Laatste update dinsdag 27 april 2021