Blokspots in de Bib

Veel studenten zijn volop bezig met de examens. Wie nood heeft aan een rustige studeerplek, kan deze zomer vanaf 3 augustusΒ komen studeren in de Bib. Onderstaande maatregelen zullen getroffen worden om ervoor te zorgen dat het studeren in veilige omstandigheden kan gebeuren. Lees ze aandachtig door:

blokspots bib

πŸ‘‰ Er wordt gewerkt met verplichte inschrijvingen. Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar bibliotheek@kortenberg.be met vermelding van je naam, je mailadres en de dagen waarop je wil komen studeren.

πŸ‘‰ Studeren kan tijdens de openingsuren van de Bib

πŸ‘‰ Tijdens je verblijf in de Bib wordt steeds een mondmasker gedragen. Ook aan tafel mag het mondmasker niet uit. Je blijft de hele tijd aan dezelfde tafel studeren.

πŸ‘‰ Bij aankomst in de Bib ontsmet je je handen.

πŸ‘‰ Wees voorzien: breng je eigen studiemateriaal, drank, tussendoortjes en lunch mee.

πŸ‘‰ Was je handen ook steeds na een pauzemoment of toiletbezoek.

πŸ‘‰ WiFi is beschikbaar.

πŸ‘‰ Hou tijdens pauzemomenten steeds 1,5 meter afstand van andere aanwezigen.

πŸ‘‰ Ben je ziek of heb je symptomen? Blijf zeker en vast thuis. Voel je je ziek na het studeren? Verwittig dan onmiddellijk de Bib bibliotheek@kortenberg.be of 02 755 22 90.