Bib Kortenberg is gesloten van 19 t.e.m. 25 februari 2021

Vanaf vrijdag 19 februari 2021 sluiten alle bibliotheken van het provinciaal bibliotheeknetwerk Vlaams-Brabant de deuren. Achter de schermen wordt het Eengemaakt Bibliotheeksysteem uitgerold in onze provincie.

sluiting wise

Vanaf vrijdag 26 februari om 14 u. ben je terug welkom om materialen uit te lenen, terug te brengen of te verlengen.

Tijdens de sluitingsperiode:

• kan je geen materialen uitlenen, terugbrengen, verlengen of reserveren.
  • voorzien we een extra lange uitleentermijn, zodat je je items niet tijdens de sluitingsweek moet terugbrengen.
  • is je Mijn Bibliotheek-account tijdelijk niet beschikbaar.

Vanaf 1 februari komen er even geen nieuwe exemplaren meer bij in onze collectie. Ook tijdschriften die verschijnen in februari zullen pas beschikbaar zijn vanaf 26 februari.

Wat verandert er in het nieuwe systeem?

Voor een reservatie betaal je vanaf dan € 1 en je zal je uitleningen maar één keer kunnen verlengen. Het aantal ontleningen wordt wel opgetrokken tot 20 ontleningen per kaart. Ook zal je al vanaf 12 jaar materialen kunnen uitlenen van de volwassenenafdeling.