Aangepaste coronamaatregelen

Vanaf vrijdag 4 september gelden onderstaande maatregelen voor je bezoek aan de Bib.

covid
  • Je neemt één winkelmandje per 'contactbubbel', kom je dus met je gezin naar de Bib, dan neem je maar één mandje.
  • Het dragen van een mondmasker is nog steeds verplicht vanaf 12 jaar.
  • In de maand september kan je nog steeds gratis reservaties en boekenpakketjes aanvragen. In oktober gaan we terug naar de oude regeling van € 0,80 per reservatie.
  • Dagbladen zijn opnieuw beschikbaar in de leeszaal, op voorwaarde dat je gebruik maakt van de voorziene handgel en je aanwezigheid registreert via het papieren strookje of het online formulier.
  • De meest recente tijdschriften zijn opnieuw enkel in de Bib raadpleegbaar en dus niet uitleenbaar.
  • Publiekscomputers zijn opnieuw beschikbaar, op voorwaarde dat je gebruik maakt van de voorziene handgel en je aanwezigheid registreert via het papieren strookje of het online formulier.
  • Als je ziek bent, kan je vanzelfsprekend geen bezoek brengen aan de Bib
  • Word je ziek na een bezoek aan de Bib? Neem dan contact op met Bibliothecaris Inne Verhoogen via 02 755 22 90 of bibliothecaris@kortenberg.be.