Digitaal aanbod

Jouw lidmaatschap van de Bib geeft toegang tot enkele digitale collecties en diensten. Ontdek ze hier.

Hiervoor heb je een 'Mijn Bibliotheek'-profiel nodig. Nog geen profiel? Bekijk onze veel gestelde vragen of deze pagina.

cloudlibrary themapagina

E-boeken op je eigen e-reader

Via het platform cloudLibrary kan je gratis tot 2 e-boeken tegelijk lenen voor 6 weken lang op je eigen toestel. Loopt de uitleentermijn af, dan verdwijnen de e-boeken vanzelf van je toestel. De e-boeken zijn beschikbaar op tablet, smartphone, computer en kunnen overgezet worden naar de meeste courante e-readers.

leestipper themapagina

Digitale krantenarchief

Lees gratis je digitale krant of tijdschrift! Dankzij de bibliotheek krijg je digitaal toegang tot het archief van tal van Belgische dag-, week- en maandbladen. Je hebt toegang in de bibliotheek of van thuis uit met je login van Mijn Bibliotheek, en dit zowel op je computer, tablet of smartphone. Enkel de krant van vandaag of gisteren zal je er niet in vinden.

leestipper themapagina

Mijn Leestipper

Op zoek naar een goed boek? Mijn Leestipper snelt je maandelijks te hulp met boekentips op jouw maat. Ga naar mijnleestipper.bibliotheek.be en meld je aan met je Mijn Bibliotheek-profiel!

fundels_themapagina

Fundels

Fundels staat voor ‘bundels vol fun!’ Bestaande prentenboeken komen er tot leven. De prentenboeken zijn gedigitaliseerd en verrijkt tot prachtige e-boeken voor kinderen, met een animatiefilmpje, spelletjes en oefeningen.