De Bib en jouw privacy

De Bib springt zorgvuldig om met jouw gegevens. Afhankelijk van waar je je gegevens ingeeft, geldt er een andere privacyverklaring. Je vindt ze hier op een rijtje.

Privacyverklaring Bibliotheeksysteem

bibliotheeksysteem

Bij het aanmaken van een bibliotheek-lidmaatschap geef je heel wat persoonlijke gegevens. Lees hier welke gegevens we van je bijhouden, voor wat we ze gebruiken en hoe je je rechten kan laten gelden.

Privacyverklaring Bibliotheekwebsite

bibliotheekwebsite copyright Sien Verstraeten

De website van de Bib is een handige tool. Je kan online je uitleningen beheren, extra diensten activeren of op de hoogte blijven via een nieuwsbrief. Hiervoor hebben we jouw gegevens nodig. Lees hieronder de privacyverklaring over het gebruik van de website.

Privacyverklaring activiteiten

logo kortenberg

De gemeente en bibliotheek organiseren regelmatig lezingen, workshops en infosessies. Bij het inschrijven voor deze activiteiten geef je enkele persoonsgegevens op. Klik door naar de privacyverklaring van de gemeente Kortenberg om meer te weten.