Boek
Nederlands

Mijn eerste 1000 woorden Frans

Willy Vandersteen (naar het werk van)
+1
Mijn eerste 1000 woorden Frans
×
Mijn eerste 1000 woorden Frans Mijn eerste 1000 woorden Frans

Mijn eerste 1000 woorden Frans

In de reeks:
Doelgroep:
Vanaf 9-11 jaar
Duik in dit boek en leer met Suske en Wiske je eerste woorden Frans. De woordenschat is per thema opgebouwd en het boek staat bomvol grappige stripkaders. Frans leren is nog nooit zo leuk geweest!
Titel
Mijn eerste 1000 woorden Frans
Naar het werk van
Willy Vandersteen
Taal
Nederlands
Uitgever
Antwerpen: Standaard Uitgeverij, 2022
91 p. : ill.
ISBN
9789002277382 (hardback)

Over Willy Vandersteen

Willebrord Jan Frans Maria (Willy) Vandersteen (Antwerpen, 15 februari 1913 – Edegem, 28 augustus 1990) was een Belgische striptekenaar. Hij is vooral bekend als bedenker en oorspronkelijke tekenaar van de stripreeks Suske en Wiske, waar hij tot in de jaren zestig nauw bij betrokken was.

Biografie

Jeugd

Willy Vandersteen, geboren op het Stuivenbergplein als Willebrord Jan Frans Maria Vandersteen, groeide op in de Antwerpse volkswijk De Seefhoek als zoon van een beeldhouwer/ornamentmaker. Zijn tekenaanleg en fantasie waren tijdens zijn kindertijd al opvallend. Hij tekende wielerwedstrijden op de stoep van de August Sniedersstraat en bedacht verhalen en toneelstukjes die zijn leeftijdsgenoten vervolgens naspeelden. De jongen verslond boeken en droomde op school regelmatig weg tijdens de lessen geschiedenis. Toen hij eens over de kruistochten geleerd had, trokken hij en enkele kindere…Lees verder op Wikipedia

Suggesties