Dvd
Engels

The affair. Season 1

Ruth Wilson (acteur), Dominic West (acteur)
De buitenechtelijke relatie die een leraar en een serveerster aangaan heeft een grote emotionele weerslag op alle betrokkenen.
Onderwerp
Ontrouw
Titel
The affair. Season 1
Acteur
Ruth Wilson 1982- Dominic West
Taal
Engels
Uitgever
CBS Broadcasting, © 2016
4 dvd-video's
Oorspr. opname
2015
Speelduur
ca. 9 u.
Aantekening
Taalkeuze: Engels, Frans, Duits, Spaans Ondertiteling: Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans, Deens, Fins, Noors, Zweeds
EAN
5053083057138

Besprekingen

Amerikaanse dramaserie (2014) van Sarah Treem (In treatment; House of cards) en Hagai Levi (In treatment) met Dominic West (The wire) en Ruth Wilson (The lone ranger). Vanuit ieders perspectief wordt de buitenechtelijke affaire belicht van Noah Solloway, leraar, schrijver en vader van vier kinderen en Alison Bailey, serveerster. Zij ontmoeten elkaar in een klein dorpje op Long Island waar Noah werkt aan zijn tweede roman en Alison het verlies van haar kind probeert te verwerken. Rotten Tomatoes geeft een waardering van 8.7: ‘Thanks to some smart, creative storytelling and spectacular performances, The Affair is a somber, bewitching exploration of truth and desire.’ Sally Newall (The Independent, 13-05-’15): ‘The Affair feels raw, both sexy and unsexy – there is a lot of sex, mostly awkward or uncomfortable-looking, but real, in a slick stylised package amped up with an evocative soundtrack. Everything’s a contradiction, but I’m warning you, you’ll fall for it.’ Winnaar van Golden Glob…Lees verder

Over Ruth Wilson

CC BY-SA 2.0 - Foto van/door Mingle MediaTV

Ruth Wilson (Ashford, 13 januari 1982) is een Britse actrice. Ze is onder meer bekend van haar optredens in de sitcom Suburban Shootout, als Jane Eyre in de gelijknamige miniserie uit 2006 en als Alice Morgan in de psychologische misdaadserie Luther sinds 2010. Ze is ook te zien in de film Anna Karenina uit 2012 en in de films The Lone Ranger en Saving Mr. Banks, beide uit 2013.

Wilson is een tweevoudige Laurence Olivier Award-winnaar en ze werd genomineerd voor een BAFTA Award, een Golden Globe en een Satellite Award voor beste actrice in een miniserie voor haar rol in Jane Eyre en ze werd genomineerd voor een Satellite Award voor haar rol in Luther. Ze heeft een Golden Globe gewonnen voor haar rol als Alison Bailey in de serie The Affair.

Biografie en carrière

Wilson werd geboren in Ashford in het graafschap Surrey. Haar moeder i…Lees verder op Wikipedia