Boek
Nederlands

Picardië : baai van de Somme

+1
Picardië : baai van de Somme
×
Picardië : baai van de Somme Picardië : baai van de Somme

Picardië : baai van de Somme

In de reeks:

De unieke sterrenquotering - met 1, 2 of 3 sterren - geeft snel en accuraat aan wat je zeker moet zien of doen in de buurt van jouw reisbestemming.

Met een uitgekiende selectie van hotels, restaurants, cafés en ontspanningsadressen, handig geordend in prijscategorieën: van 'doorsneeprijzen', via 'wat meer luxe' tot 'pure verwennerij'.

Elke gids is opgedeeld in deelgebieden: ideaal o

Extra onderwerp
reisgidsen
Titel
Picardië : baai van de Somme
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Frans
Oorspr. titel
Picardie
Uitgever
Tielt: Lannoo, 2020
407 p. : ill.
ISBN
9789401465175 (paperback)

Besprekingen

Het deel over het gebied Picardië in het noordwesten van Frankrijk in de Michelin reisgidsenreeks Groene Gidsen is opgebouwd volgens het bekende stramien: een deel praktische inlichtingen, een hoofdstuk achtergronden en dan de vijf gebieden waarin deze streek is onderverdeeld; 1. Baai van de Somme en Abbeville, 2. Amiénois en Haute Somme, 3. Oise, 4. Laonnois en Soissonnais 5. Saint-Quentinois en Thiérache. De bezienswaardigheden zijn met het bekende sterrensysteem gequoteerd - de reis waard (drie sterren), een omweg waard (twee sterren) en interessant, als u in de buurt bent (een ster). Natuur, cultuur en toeristische toppers komen gelijkmatig aan bod. De informatie is degelijk en gedetailleerd. Ook een aantal autotochten is overzichtelijk uitgewerkt, maar een goede streekkaart blijft onontbeerlijk. Het sterkste punt van deze reeks blijft de doordachte en praktische aanpak, met groot gebruiksgemak voor de reiziger. Met duidelijke kaartjes en foto's in kleur, verwijzingen naar de bijb…Lees verder