Boek
Nederlands

Beleef Bouillon

Er valt ontzettend veel te beleven in Bouillon. Bossen en ongerepte natuur nodigen uit om er actief op uit te trekken. Langs de Semois vind je de rust of de uitdaging van het water. De binnenstad ademt niet alleen cultuur en erfgoed, op terrasjes en in restaurants proef je wat délicieux is. Met 'Beleef Bouillon' ontdek je opmerkelijke plaatsen in de stad en omliggende dorpen aan de hand van verhal
Titel
Beleef Bouillon
Auteur
Patricia Waerniers
Taal
Nederlands
Uitgever
[Meulebeke]: Bibliodroom, 2022
192 p. : ill.
ISBN
9789492515827 (paperback)

Over Patricia Waerniers

CC BY-SA 4.0 - Foto van/door Miguel Teirlinck

Patricia Waerniers (Brugge, 23 oktober 1971) is eerste schepen te Beernem en directeur onderwijsbeleid aan de Katholieke Hogeschool VIVES.

Biografie

Patricia Waerniers is de dochter van Jérôme Waerniers en Marie-Louise Brysse. Haar vader is gewezen schepen in Beernem. Patricia volgde lager onderwijs in de vrije basisschool van Sint-Joris (Beernem) en middelbaar onderwijs in het Lyceum Hemelsdaele in Brugge, waar ze Latijn Wetenschappen volgde. Ze behaalde aan de Katholieke Universiteit Leuven haar master in de lichamelijke opvoeding en de bewegingswetenschappen en de postgraduaat in sport- en recreatiemanagement. Ze volgde er ook de aggregaatopleiding.

Haar man stierf in 2006 in een verkeersongeval. Ze hadden samen twee kinderen. In 2009 kreeg ze een derde kind met haar toenmalige partner.

Carrière

Van 1996 tot 2003 was ze docent en coördinator kwa…Lees verder op Wikipedia