Dvd
Engels

Shazam! : magic and monsters

Matt Peters (regisseur), Tim Kelly (componist)
In de reeks:
Doelgroep:
Vanaf 6-8 jaar, Vanaf 9-11 jaar
Billy Batson alias Shazam vecht samen met Batman, Wonder Woman en andere leden van Justice League tegen Mr Mind en zijn Monster Society of Evil. Kan hij zijn ware identiteit geheim houden? Vanaf ca. 9 jaar.
Onderwerp
Superhelden
Titel
Shazam! : magic and monsters
Regisseur
Matt Peters
Componist
Tim Kelly
Taal
Engels
Uitgever
Warner Bros. Entertainment, © 2020
1 dvd-video
Oorspr. opname
2020
Speelduur
69 min.
Aantekening
Taalkeuze: Frans, Engels, Duits, Deens, Noors, Fins, Zweeds Ondertiteling: Frans, Nederlands, Noors, Fins, Zweeds, Engels voor slechthorenden, Duits voor slechthorenden
EAN
5051888250112

Besprekingen

Tiende animatiefilm (direct-naar-video, 2020) in de serie die is gebaseerd op de speelgoedlijn 'Lego super heroes', die op zijn beurt gebaseerd is op de stripverhalen van DC Comics. Na Batman in ‘Family matters’* (2019) is de hoofdpersoon nu de tienjarige Billy Batson die kan transformeren in volwassen superheld Shazam. Shazam vecht samen met Batman, Wonder Woman en andere leden van Justice League tegen Mr Mind en zijn Monster Society of Evil. Hij is echter bang dat hij zijn ware identiteit niet geheim kan houden. Intussen verandert Mr Mind de leden van Justice League in kinderen. Alle personages hebben het uiterlijk van Legopoppetjes, met bijbehorende Lego-grappen. Eerder verschenen soortgelijke films over onder meer Aquaman en The Flash. Vanaf ca. 9 jaar.