E-boek
Nederlands

Be-time : blij, bewust en budgetvriendelijk leven

Martine Prenen (auteur), Stefanie Faveere (fotograaf)
+1
Be-time : blij, bewust en budgetvriendelijk leven
×
Be-time : blij, bewust en budgetvriendelijk leven Be-time : blij, bewust en budgetvriendelijk leven

Be-time : blij, bewust en budgetvriendelijk leven

Elk nadeel heeft zijn voordeel, en voor elk probleem is er een oplossing In haar vierde boek toont Martine hoe je bewust en blij kunt leven zonder in te boeten aan luxe of budget. Wist je dat schoonmaakproducten eigenlijk heel schadelijk zijn voor het milieu en voor jezelf? En dat je dat heel gemakkelijk kunt oplossen door zelf iets te maken? Goed voor de natuur en je portemonnee! Heb je veel last
Titel
Be-time : blij, bewust en budgetvriendelijk leven
Auteur
Martine Prenen
Fotograaf
Stefanie Faveere
Taal
Nederlands
Uitgever
Tielt: Lannoo, 2015
ISBN
9789401425247
CloudLibrary
3f6g1g9

Andere formaten:

Over Martine Prenen

CC BY-SA 4.0 - Foto van/door Paul Van Welden

Martine Prenen (Wilrijk, 25 februari 1964) is een Vlaamse omroepster en presentatrice, die later journaliste en gezondheidsbegeleider werd en daar boeken over schrijft.

Martine Prenen studeerde talen en geschiedenis en koos daarna voor kunst in het Sint-Lucasinstituut. In de abdij van Tongerlo, bij de Levensschool, volgde ze een 5-jarige opleiding tot voedingsexperte en vervolgens gezondheidsbegeleider, waar ze in 2010 met onderscheiding afstudeerde. In 2021 volgde ze een extra jaar opleiding tot ortomoleculaire voeding aan De levensschool.

Prenen werkte onder andere voor VTM, NCRV en Veronica (media). Haar grote doorbraak kwam er bij het toenmalige TV1, waar ze als omroepster aan de slag ging. Ze was te zien in programma's zoals Koppensnellers, Reyersdijk, Vlaamse Gaaien, Pas geverfd, Vakantiejob, Abracadabra, Body & soulmates en werkte als reporter voor Vlaanderen Vakantieland .

Ze presenteer…Lees verder op Wikipedia

Suggesties