Boek
Nederlands

Loïc voor de vrienden

Loïc Van Impe (auteur), Wout Hendrickx (fotograaf)

Koken is een feest, zeker wanneer je vrienden en familie aanschuiven om mee te eten. Loïc Van Impe deelt dan ook graag zijn favoriete gerechten met jou en je tafelgenoten.

Zoek je recepten voor een romantische tête-à-tête? Een lekkere maaltijd om je gezin voor te schotelen? Combineer je liever tafels vol sharing-gerechten om je vrienden te entertainen? Of schaart een hongerige familie zi

Onderwerp
Gerechten
Titel
Loïc voor de vrienden
Auteur
Loïc Van Impe
Fotograaf
Wout Hendrickx
Taal
Nederlands
Uitgever
Tielt: Lannoo, 2022
197 p. : ill.
ISBN
9789401486170 (hardback)

Over Loïc Van Impe

Loïc Van Impe (1993) is een Belgische televisiekok.

Carrière

Van Impe is aan het RITCS te Brussel opgeleid tot videomonteur en ging werken bij Medialaan. Hij deed in 2013 mee aan The taste, een televisiewedstrijd van VTM voor amateurkoks. Hij maakte kookvlogs als Kotfood voor studenten.

In 2017 gaf Van Impe zijn eerste kookboek uit: Loïc. Een jaar later volgde Snel klaar. Zijn derde kookboek, Zot van koken, verscheen in 2020.

In 2019 en 2020 presenteerde hij het kookprogramma Zot van koken op de zender VTM. Voor de zender RTL TVI maakte hij de Franstalige versie van het programma: Fou de Cuisine. In april 2021 startte hij bij VTM met het kookprogramma Loïc tussen 2 vuren.

In 2020 en 2021 nam Loïc deel aan Snackmasters op VTM.

In 2022 nam hij deel aan De Verraders op VTM, hij was één van de drie verraders. Hij nam dat…Lees verder op Wikipedia