Over King Gizzard & the Lizard Wizard

CC BY 2.0 - Foto van/door paul hudson

King Gizzard & The Lizard Wizard is een Australische rockband, opgericht in Melbourne in 2010. De band bestaat uit Stu Mackenzie, Ambrose Kenny-Smith, Cook Craig, Joey Walker, Lucas Harwood en Michael Cavanagh. De band staat bekend om het maken van muziek in verschillende genres, hun energieke optredens en hun rijke discografie van bijna veertig albums (waaronder 14 live-albums).

Discografie

Albums

  • 12 Bar Bruise (2012)
  • Eyes Like the Sky (2013)
  • Float Along – Fill Your Lungs (2013)
  • Oddments (2014)
  • I'm in Your Mind Fuzz (2014)
  • Quarters! (2015)
  • Paper Mâché Dream Balloon (2015)
  • Nonagon Infinity (2016)
  • Flying Microtonal Banana (2017)
  • Murder of the Universe (2017)
  • Sketches of Brunswick East (with Mild High Club, 2017)
  • Lees verder op Wikipedia