E-boek
Nederlands

Framers : wat mensen beter kunnen dan computers

Kunstmatige intelligentie wordt steeds slimmer, maar wij mensen hebben één geheim wapen: framen. Bestsellerauteurs Kenneth Cukier, Viktor Mayer-Schönberger en Francis de Véricourt laten met overtuigende voorbeelden en het nieuwste onderzoek zien waarom ieder mens een framer is en hoe je deze uniek menselijke vaardigheid bewust kunt gebruiken om tot innovatieve en betere beslissingen te komen.

Titel
Framers : wat mensen beter kunnen dan computers
Auteur
Kenneth Cukier Viktor Mayer-Schonberger Francis de Véricourt
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
Framers : human advantage in an age of technology and turmoil
Uitgever
[Plaats van uitgave niet vastgesteld]: Maven Publishing, 2022
1 digitaal bestand
ISBN
9789493213302
CloudLibrary
ad88ssg9

Over Kenneth Cukier

CC BY 2.0 - Foto van/door Joi Ito

Kenneth Cukier is een Brits journalist. Hij schreef onder andere voor The New York Times en de Washington Post.

Biografie

Cukier was van 2002 tot en met 2004 als onderzoeksassistent verbonden aan de John F. Kennedy School of Government. Daarna werkte hij als Japan-correspondent op het gebied van zaken en financiën voor het blad The Economist. Hij vervulde deze functie van 2007 tot en met 2012. Voordat hij een buitenlandcorrespondent voor Japan werd berichtte hij over technologie in Londen en in Hongkong voor het blad The Asian Wall Street Journal. In 2012 werd hij benoemd tot data-journalist bij The Economist.

In 2013 bracht hij samen met Viktor Mayer-Schönberger het boek Big Data: A Revolution That Will Transform How We Live, Work, and Think (Nederlands: De big data-revolutie.) uit. Dit boek werd een New York Times Bestseller en is in 16 verschillende talen vertaald. In dit boek wordt o…Lees verder op Wikipedia