Boek
Nederlands

Anna zegt dank je wel

Kathleen Amant (auteur)
+1
Anna zegt dank je wel
×
Anna zegt dank je wel Anna zegt dank je wel

Anna zegt dank je wel

In de reeks:
Doelgroep:
Vanaf 0-2 jaar
Genre:
Vandaag heeft Anna op school de woordjes alsjeblieft en dank je wel geleerd.
Het zijn toverwoordjes omdat ze andere mensen blij maken als je ze zegt. Tijdens de wandeling naar huis komen de nieuwe woordjes meteen goed van pas. En ja, ook Anna en mama worden er blij van.

Een warm verhaal over beleefdheid, vriendelijkheid en woordjes als ‘dank je wel,’ ‘alsjeblieft’ en ‘graag gedaa
Onderwerp
Etiquette, Beleefd zijn
Titel
Anna zegt dank je wel
Auteur
Kathleen Amant
Taal
Nederlands
Uitgever
Amsterdam: Clavis, 2022
[28] p. : ill.
ISBN
9789044845402 (hardback)

Over Kathleen Amant

Kathleen Amant (Aalst, 1969) is auteur en illustrator van prentenboeken voor peuters en kleuters. Kathleen studeerde Toegepaste Kunsten, en ging daarna aan de slag als vormgever bij Het Nieuwsblad. Na de geboorte van haar zoon werd ze zelfstandig graficus en illustrator.

Bibliografie

In 2000 begon een samenwerking met Kind en Gezin. Deze samenwerking duurde tien jaar. Vele Vlaamse gezinnen leerden zo de tekenstijl van Amant kennen.

In 2004 debuteerde ze met twee peuterboeken over het ondernemende en ondeugende meisje Anna (Clavis Uitgeverij). Ondertussen zijn er in de Anna-reeks een dertigtal boekjes verschenen, allemaal in de leefwereld van de kleuter: 'Anna op de boerderij', 'Anna en de zomer', 'Anna en haar lieve papa', 'Op je potje, Konijn', 'Anna gooit haar tutjes weg', 'Anna ruimt op', etc. De reeks werd ook in Denemarken, Frankrijk, Canada, Zwitserland, Zuid-Korea, Italië, Spanje, Amerika, China en Australi…Lees verder op Wikipedia

Suggesties