E-boek
Nederlands

Vermoord het verleden : thriller

Jonas Boets (auteur)
+1
Vermoord het verleden : thriller
×
Vermoord het verleden : thriller Vermoord het verleden : thriller

Vermoord het verleden : thriller

In de reeks:
Doelgroep:
Vanaf 15 jaar
Genre:
Yago verloor zijn vader op zijn twaalfde, toen hij vermoord werd door inbrekers. Jaren later ontdekt Yago de boodschap die zijn vader voor hem achterliet. Hij was een huurmoordenaar. Yago gaat op zoek naar de ware reden van zijn vaders dood en zint op wraak.
Onderwerp
Wraak
Titel
Vermoord het verleden : thriller
Auteur
Jonas Boets
Taal
Nederlands
Uitgever
[Plaats van uitgave niet vastgesteld]: Standaard Uitgeverij - Algemeen, 2012
ISBN
9789460412615
CloudLibrary
3fmrnr9

Andere formaten:

Over Jonas Boets

Jonas Boets (1981) is een Vlaams kinder- en jeugdauteur.

Biografie

Studies

Jonas Boets studeerde Germaanse Talen in Antwerpen (het toenmalige UFSIA en UIA) en voltooide een aanvullende studie Taal en Bedrijf in Leuven.

Zijn creatieve achtergrond heeft hij te danken aan zijn ouders. Met een moeder in de boekenwereld en een vader in de toneelwereld, werd Boets van jongs af aan gestimuleerd om te lezen en te schrijven. Op zijn twintigste waagde hij zich aan zijn eerste boek.

Werk

Boets begon zijn carrière in het onderwijs: hij heeft drie jaar Nederlandse les gegeven in het Sint-Ritacollege in Kontich aan de leerlingen van het derde en het vierde middelbaar. Daarna ging hij bij Eyeworks werken, waar hij mee programma's voor VTM en 2BE bedacht. Na drie jaar maakte hij de overstap naar Medialaan, waar hij eerst werkte voor jongerenzender JIM en van 2012 …Lees verder op Wikipedia