Als vanuit het Engelse hotel de ex-vriend van een van de personeelsleden trouwt, heeft dit een hele serie verwikkelingen tot gevolg.
Titel
Niet storen!
Auteur
Jill Mansell
Vertaler
Annemieke Oltheten
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
Staying at Daisy's
Uitgever
Amsterdam: Uitgeverij Luitingh-Sijthoff, 2019
415 p.
ISBN
9789024584246 (paperback) 9789021025049 (paperback)

Andere formaten:

Besprekingen

Daisy runt een dorpshotel in de buurt van Bristol, Engeland. Het is eigendom van haar vader Hector, beroemd geworden als schrijver van kinderboeken. De zaken lopen voorbeeldig, maar in het privéleven van Daisy rommelt het. Haar man is omgekomen tijdens een auto-ongeval en hoewel hun huwelijk behoorlijk slabakte, valt zijn dood en het nieuws dat Steven in het gezelschap van een jongedame was, haar zwaar. Ze geeft de dokter de toestemming om de organen van haar man te gebruiken om anderen te redden. Zo komt Daisy in contact met Barney, die dankzij de getransplanteerde nier van Steven een nieuw leven tegemoet gaat. Daisy werft Barney aan als portier.

In Niet storen huppelen heel wat personages rond die toevallig of minder toevallig met elkaar verbonden zijn. Liefde, heimelijke liefde, onbeantwoorde liefde, ontkende liefde brengt de protagonisten bij elkaar of drijft ze uiteen. Er is Tara, mislukt actrice, nu werkzaam als kamermeid en wanhopig op zoek naar de ware jacob. Zij…Lees verder
Roman over een hotel met een jonge vrouwelijke manager in de Cottswolds in Engeland, waar tal van romances ontluiken. Ongecompliceerde, voorspelbare roman met veel romantiek en seks en een happy end voor alle partijen.

Over Jill Mansell

Jill Mansell is een Brits schrijfster van chick literature. Haar boek Geluk in het spel bereikte in oktober 2004 nummer 1 van de Nederlandse boekenverkoop.

Levensloop

Voordat Jill Mansell fulltime besloot te gaan schrijven werkte zij jarenlang in een ziekenhuis in Bristol. Ze volgde een avondcursus in creatief schrijven en begon met de hand verhalen te schrijven, waarvan zij dacht dat het een goed boek zou worden. Drie van haar medecursisten en zijzelf zijn nu gepubliceerde schrijvers.

Ze woont in Bristol met haar man en kinderen.

Bibliografie

  • Fast Friends (nog niet vertaald) (1991)
  • Solo (Solo) (1992)
  • Top Hit (Kiss) (1993)
  • Kapers op de Kust (Sheer Mischief) (1994)
  • Open Huis (Open House) (1995)
  • Drie is te veel (2011) (Two's Company) …Lees verder op Wikipedia