Boek
Nederlands

Franse Alpen Noord : Savoie, Mont Blanc, Dauphiné

+1
Franse Alpen Noord : Savoie, Mont Blanc, Dauphiné
×
Franse Alpen Noord : Savoie, Mont Blanc, Dauphiné Franse Alpen Noord : Savoie, Mont Blanc, Dauphiné

Franse Alpen Noord : Savoie, Mont Blanc, Dauphiné

In de reeks:

De unieke sterrenquotering - met 1, 2 of 3 sterren - geeft snel en accuraat aan wat je zeker moet zien of doen in de buurt van jouw reisbestemming.

Met een uitgekiende selectie van hotels, restaurants, cafés en ontspanningsadressen, handig geordend in prijscategorieën: van 'doorsneeprijzen', via 'wat meer luxe' tot 'pure verwennerij'.

Elke gids is opgedeeld in deelgebieden: ideaal o

Titel
Franse Alpen Noord : Savoie, Mont Blanc, Dauphiné
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Frans
Oorspr. titel
Alpes du Nord
Uitgever
Tielt: Lannoo, 2021
635 p. : ill.
ISBN
9789401465113 (paperback)

Besprekingen

Deze geactualiseerde 'Groene reisgids' van Michelin bevat brede informatie over het noordelijk deel van de Franse Alpen, de regio’s Savoie, Haute-Savoie en delen van de Isère en de Drôme. Door het jaar heen toeristisch uitdagende en geliefde streken, met toppers als de Mont Blanc en Alpe d’Huez. De gids opent met een praktisch deel, met onder meer een overzicht van de toeristische activiteiten, vervoer en een evenementenkalender, en een algemene verkenning van de regio’s (natuur, bedrijvigheid, geschiedenis en kunst en cultuur). Vervolgens de kern van de gids, de beschrijving van steden en andere bezienswaardigheden. Dit deel kent negen hoofdstukken en volgt daarbij een geografische regio-indeling. Binnen elk hoofdstuk staan de onderwerpen op alfabetische volgorde. Per bestemming een korte bespreking, een aantal nuttige adressen en wat weetjes. Elk hoofdstuk begint met een overzichtskaart met de bekende Michelin-sterrenkwalificaties (de reis waard, een omweg waard, interessant). Bevat…Lees verder