E-boek
Nederlands

De vrouw die haar stoute schoenen zocht

Cecelia Ahern (auteur), Daniëlle Stensen (vertaler)
Met De vrouw die haar stoute schoenen zocht heeft Cecelia Ahern een onvergetelijke, sprankelende en fantasierijke verhalencollectie gemaakt. De verhalen gaan over de intiemste, persoonlijkste momenten in het leven van een vrouw – wanneer je overweldigd wordt door verlangen of schuldgevoelens, wanneer je je geïntimideerd of onzichtbaar voelt. Cecelia Ahern onderzoekt de eindeloze manieren waarop
Onderwerp
Vrouwen, Feminisme
Titel
De vrouw die haar stoute schoenen zocht
Auteur
Cecelia Ahern
Vertaler
Daniëlle Stensen
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
Roar
Uitgever
Amsterdam: Uitgeverij Luitingh-Sijthoff, © 2020
1 digitaal bestand
ISBN
9789024584901
CloudLibrary
7ef7w89

Andere formaten:

Andere talen:

Over Cecelia Ahern

Cecelia Ahern (Dublin, 30 september 1981) is een Iers schrijfster.

Ahern is de dochter van de voormalige Ierse premier Bertie Ahern en Miriam Kelly. Haar oudere zus Georgina is getrouwd met Westlifes Nicky Byrne. Ahern heeft op dit moment een relatie met David Keoghan.

In 2000 was ze lid van de Ierse popgroep Shimma, waarmee ze de derde positie behaalde in de Ierse nationale finale van het Eurovisiesongfestival. Ahern was de bedenker en van 2007 tot en met 2009 producente van de Amerikaanse televisieserie Samantha Who?.

Schrijverscarrière

In 2001 schreef Ahern haar eerste boek PS, I Love You. Het boek werd verfilmd als P.S. I Love You met in de hoofdrol Hilary Swank en Gerard Butler. Ook haar boek Where Rainbows End werd verfilmd in 2014 onder de titel Love, Rosie.

Bibliografie