Cd

Things are great

Band of Horses (uitvoerder)

Over Band of Horses

CC BY-SA 2.0 - Foto van/door Matt from Orlando, USA; cropped by User:Seidenstud

Band of Horses is een Amerikaanse indierockband uit Seattle, actief sinds 2004. De bandleden zijn Ben Bridwell (zang, gitaar), Mat Brooke (gitaar), Creighton Barrett en Rob Hampton. In februari 2006 kwam Joe Arnone bij de band. Momenteel zit Band of Horses bij het platenlabel Sub Pop. Op 21 maart 2006 kwam hun debuutalbum, Everything All the Time, uit.

Discografie

Albums

  • 2006: Everything All the Time
  • 2007: Cease to Begin
  • 2010: Infinite Arms
  • 2012: Mirage Rock
  • 2016: Why Are You OK
  • 2022: Things Are Great

Singles

  • 2006: The Funeral
  • 2006: The Great Salt Lake
  • 2007: Is There A Ghost
  • 2010: Factory

Ep's